top of page
Hemtekniker, installation elektronik

Kompetens

Elektroniken utvecklas snabbare än någonsin, vilket ställer höga krav på vår kompetensnivå. Vi ser till att ständigt hålla oss uppdaterade i utvecklingen av dagens teknik.

Helhetslösning

Vi ser inte bara till att utföra det uppdrag vi fått - utan också screenar ditt hem vid besök och kommer med förslag som förbättrar din aktuella tekniska situation. 

Hembesök

Nu har du möjligheten att få ett kostnadsfritt hembesök från våra hemtekniker som på plats presenterar smarta lösningar till ditt hem.

Fastpris

Vi har fasta priser så att du som kund kan känna dig trygg. Med vår oslagbara nöjd kundgaranti i kombination med fastpris garanterar vi dig som kund ett tryggt och säkert sätt att göra affärer på.

Kundgaranti

Med vår kundgaranti behöver du inte oroa dig för kostnaden om vi inte lyckas åtgärda ditt problem. Vi tar hänsyn till att det ibland kan vara temporära driftstörningar från din internetleverantör eller liknande.

Om oss

Hemtekniker Stockholm AB grundades i mitten av 2016 med affärsidén att erbjuda konsumenten högkvalitativa IT-relaterade tjänster i hemmet med en personlig touch. Vi eftersträvar service i allra högsta grad och på ett unikt sätt kunna komma med förslag på helhetslösningar till just ditt hem. Med över 16 års erfarenhet hoppas vi kunna tillfredsställa dina behov och önskemål.

Service

Vi strävar efter högsta kvalitet på service så att vi blir det självklara valet för installation av hemelektronik. Med 100% nöjd kundgaranti så garanterar vi att utförandet sker på ett adekvat och kvalitativt sätt.

Smarta Hem

Vi hjälper dig hitta effektiva och smarta lösningar till ditt hem anpassat efter dina behov.

Hur effektivt vore det inte att tända kökslampan för att förhindra inbrott när du inte är hemma... Eller släcka för att bespara energi? 

Hemtekniker

Alla våra rikstäckande Hemtekniker är försäkrade och omfattas av kollektivavtal.

UHNCR

För varje fullbordat uppdrag skänker vi 3 kr av debiteringssumman till UHNCR.

Vi Levererar

Skippa leverans processen. Vi sköter varuinköpet åt dig och ser till att du får de mest prisvärda produkterna ute på marknaden tack vare våra tekniskt pålästa Hemtekniker.

Fördelar

Elektronik installation till fasta priser

Vi handplockar de rätta produkterna

Elektronik installation till fasta priser

Kostnadsfri leverans vid köp som överstiger 10 000 kr

bottom of page